Top Tv Shqip 1.3 [free]

ソフトウェア

Top Tv Shqip Aplikacioni me i ri i cili vjen me nje Pamje Ndryshe nga cdo Aplikacion tjeter.
1. Ne Top Tv Shqip mund te shikoni mbi 70 kanale shqiptare
2. Kualitet dhe stabilitet ne kanale pa ngecje dhe pa nderprerje
3. Dizenjim ndryshe me ngjyrat e pershtatura Afersisht "Dark Mode" per mbrotjen e syve ndaj rrezeve
4. Pamja e videos si ju deshironi Portret ose Landscape (Peizazh)
5. Funksionon ne cdo paisje Android si : Celular , Android box, Smart Tv Android.
Top Tv Shqip Aplikacioni qe ndodhet gjithmon pran jush!

ApkHereコメント

バージョン履歴

ダウンロードする二次元コード
  • ソフトウェアの名称: Top Tv Shqip
  • ソフトウェアカテゴリ: エンタテイメント
  • APK名: com.kanale.channelks
  • 最新バージョン: 1.3
  • サポートROM: 6.0 以上
  • ファイルサイズ : 9.4 MB
  • 更新した: 2020-05-23